Şampiyonluğun Ardından Açıklamalar

Mayıs ayında başlayan U12 erkekler basketbol ligi, son maçların ardından Zonguldak Basket SK’nın şampiyonluğuyla sona erdi. Zonguldak Basket SK Kulüp Başkanı Selçuk Şeker, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada önemli ifadelerde bulundu.

İki Takımla Lig Mücadeleleri

Bu yılki Zonguldak U12 erkekler basketbol ligine Zonguldak Basket (A) ve Zonguldak Basket (B) olarak iki takımla katıldıklarını belirten Şeker, “Çaycuma Toga Spor Kulübü ve Kdz. Ereğli Belediyespor U12 takımları ile karşılaştık. Çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda, ligi şampiyon olarak tamamladık,” dedi. Şeker, şampiyon olan sporcuları ve antrenör ekibini tebrik ederek, bu şampiyonluğun ilerisi için umut verici olduğunu vurguladı.

Altyapının Güçlenmesi ve Destekçiler

Her geçen gün gelişen ve büyüyen altyapı kadrosunun verdiği emeklerin karşılığını görmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Şeker, “Bizlerden desteklerini esirgemeyen GSGM İl Müdürümüz Hakan Yüksel başta olmak üzere, sporcu velilerimize de teşekkür ederiz,” diye konuştu.

Yaz Basketbol Kursları Başlıyor

Yaz sezonunda küçük yaş grupları için yaz basketbol kurslarının başlayacağını duyuran Şeker, “Yeni yetenekleri keşfetmeye, basketbol sevgisi ve disiplini ile minik basketbolcu adaylarına eğitim vermeye başlayacağız. Yaz kursumuzun içeriği ve detaylı bilgisi, sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılacaktır,” diyerek sözlerini tamamladı.