Zonguldak Kadın Platformu adına Eğitim Sen Kadın Sekreteri Meral Küçükyılmaz, 8 Mart ile ilgili etkinlik programını açıkladı.
Küçükyılmaz açıklamasında, “ ‘8Mart Kadınların Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Gününde; Hayatlarımızı ve İşimizi güvencesizleştirenlere, kadınları yok sayanlara karşı, kreş, güvenceli iş, barış içinde yaşama ve çalışma haklarımıza sahip çıkmak için alanlarda olacağız. Kentimizdeki tüm kadınları birlik olmaya çağırıyoruz” dedi.
8 MART ETKİNLİK PROGRAMI
* * 8 Mart Salı günü Madenci Anıtından toplanma Valilik Önünde BASIN AÇIKLAMASI,ÜNİVERSİTELİ KADIN KOROSU (saat 17:30)
* * 8 Mart günü TMOBB da Kahvaltı (saat 11:00-13:00 arası)
* * 6 Mart Pazar günü EĞİTİM SEN de çay ve film gösterimi (saat 15:00)
* * Kadın Örgütlerinin tekstil işçisi kadınları ziyareti (8 Mart günü)
* * Kadın örgütlerinin iki ayrı köydeki kadınları ziyareti ve köylerden katılan 150 kadınla birlikte DENİZ KÜLÜBÜNDE DAYANIŞMA YEMEĞİ.(8 Mart günü)
* * Köy ziyaretlerinde DRAMA,ŞİİR DİNLETİSİ ETKİNLİĞİ.(8 Mart günü)
sitesinden daha fazla şey keşfedin
Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.
