Zonguldak Merkez ve ilçelerinde etkili olan kuvvetli yağışlar sonrası Çaycuma ilçesinde de etkisini gösterdi. Bölgede şehirleşme ve atlyapı bakımından oldukça büyük hizmetlere imza atmış ve bir anlamda modern kentler statüsünde olan Çaycuma’da bu yağış ve sele dayanamadı.
K uvvetli yağışların en fazla etkiledigi ilçelerden biri olan Çaycuma çarşı Merkezi çevre köylerinde yağış etkili oldu. Cumhuriyet Meydanı, İstasyon, Sanayi Sitesi ile tüm cadde sokaklar su altında kaldı. Bodrum kattaki ev ve dükkanları su bastı. Nihat Kantarcı Caddesindeki dükkanlar uzun zamandan sonra kuvvetli yağışlardan etkilendi. Belediye hizmetlerinin yanında, esnaf kendi imkanları ile kum torbası getirerek önlem almaya çalıştı.
Belediye ekipleri acil olan bölgelerdeki çalışmalarını sürdürüyor.
Bu arada Çaycuma OSB girişinde derenin yükseldiği, Güzel Yaka Köyü’ne trafiğin kapandığı, Ahatlı Köyünde köy merkezinin sular alında kaldığı, Çaycuma Gemiciler mahallesi’nde ise derelerin taştığı ve mahalle sular altında olduğu ve Çaycuma ve Köylerinde elektriklerin kesildiği, bilgileri geldi.
Yine Çaycuma’nın ve Vadi Bölgesinin merkezi durumuna gelen Filyos’ta , özellikle Öteyüz mahallesinde yoğun yağışın etkili olduğu sel meydana geldiği ve araçların sular altında kaldığı gelen bilgiler arasında (Susma/Çaycuma)





sitesinden daha fazla şey keşfedin
Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.
