Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Zonguldak milletvekili Saffet Bozkurt, Ereğli’de deresta ihalelerinin gerçekleştiğini ifade etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan AKP Milletvekili Saffet Bozkurt şunları söyledi

“Ereğli / Soğanlıyörük Yerleşim Yeri ve Arazileri Yörük Deresi Islahı (800 metre çift taraflı beton ağırlık duvarı, 3 adet menfezi ve duvar üzeri korkuluk yaptırılacaktır.)

Ereğli / Pençeş Deresi Rehabilitasyonu 1 Kısım

(Pençeş Deresi çift taraflı 2700 metre beton ağırlık duvarı ve 4 adet betonarme menfez, yanderelerde 1000 m beton ağırlık duvarı ile 2 adet menfez imalatı yapılacaktır.)

Ereğli / Pençeş Deresi Yukarı Havza Islahı

(Pençeş Deresinde; 3 adet ıslah sekisi ve 3 adet beton tersip bendi ile korkuluk ve uyarı levhası imalatları yapılacaktır.)

Çaycuma Perşembe Deresi 2 Kısım

(3300 metre çift taraflı beton ağırlık duvarı, duvar üzeri korkuluk ve 1 adet araç köprüsü yaptırılacaktır.)

Saltukova / Çorak Deresı Islahı

(5500 metre çift taraflı istifli taş tahkimatlı sedde, 3 adet köprü ve korkuluk imalatları yapılacaktır.)

Belirtilen işlerin ihaleleri yapılmış olup, değerlendirme süreci devam etmektedir.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.