Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Seçim Koordinasyon Merkezi olarak kullanılacak Gençlik Merkezi’nin açılışında yeni döneme yönelik hedeflerini açıkladı.
Kantarcılar İş Hanı’nın 5. katındaki merkezin açılışına CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, önceki dönem milletvekillerinden Ali İhsan Köktürk, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç, CHP Filyos Belediye Başkan Adayı Erol Acar, CHP Karapınar Belediye Başkan Adayı Hakan Toprak, CHP Nebioğlu Belediye Başkanı Adayı Çetin Verim, Beycuma Belde Başkanı Adayı Aytekin Çakmaklı, CHP Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Fahri Diler, Belediye Meclisi Üyesi adayları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı yaptığı konuşmada özetle;
“Yeminimi Son Noktasına Kadar Tuttum!”
- Kantarcı, 2014’te yaptığı yemini hatırlatarak, “Herkesin huzurunda ettiğim yeminin son noktasına kadar tuttum. Karşınıza açık bir alınla çıkıyorum” dedi.
“Demokrasi, Temel İnsan Özgürlükleri ve Laik Cumhuriyet İdeallerine Sahip Çıkacağım!”
- Başkan Kantarcı, yemininde demokrasi, temel insan özgürlükleri ve laik cumhuriyet ideallerine sahip çıkacağına dair söz verdiğini hatırlatarak, bu ilkelere bağlılığını vurguladı.
“Engellilere, Yaşlılara, Şehit Ailelerine ve Gazilere Sahip Çıkacağım!”
- Yemininde engellilere, yaşlılara, şehit ailelerine ve gazilere sahip çıkmayı taahhüt ettiğini belirten Kantarcı, bu görevleri arasında önemli gördüğü konulara vurgu yaptı.
“Belediye Kaynaklarını Doğru Kullanacağım!”
- Belediye kaynaklarını doğru ve halkın yararına kullanmayı vadettiğini ifade eden Başkan Kantarcı, toplumun yaşam kalitesini yükseltmek ve kenti güzelleştirmek için çalışacağını belirtti.
“Çaycuma’nın Star Adaylarıyla Gurur Duyuyorum!”
- Meclis üyesi adaylarıyla gurur duyduğunu belirten Kantarcı, liste içindeki çeşitli meslek gruplarından gelen isimlere dikkat çekerek, “Bunlar her biri birer star. Çaycuma’nın starları, gerçek starları” şeklinde konuştu.
“Hesabımı Tertemiz Bir Şekilde Veriyorum!”
- Kantarcı, Berat Kandili’nde geçen 10 yılın hesabını verdiğini ve “bertaraf ettiğini” söyleyerek, “Bir anlamda beraat ettim. Planlı şekilde hızla büyüyen Çaycuma’mıza önümüzdeki dönemde de hizmet için yola çıktık” dedi.
“Filyos Çayı Kenarı İstanbul Boğazı Gibi Olacak!”
- Gelecek dönem projelerinden bahseden Başkan Kantarcı, Filyos Çayı kenarındaki düzenlemelerle ilgili olarak, “Hazır olun Çaycuma Boğaziçi gibi güzelliğe sahip olacak” diye konuştu.
Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın açılış konuşması sonrasında, hep birlikte Gençlik Merkezi’nin kurdelesi kesilerek açılışı gerçekleştirildi. (Susma/Çaycuma)



sitesinden daha fazla şey keşfedin
Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.
