Zonguldak’ta pazar günü gerçekleştirilecek belediye başkanlığı seçimi öncesinde CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem, Zonguldak İlkokulu önünden başlayan fener alayı düzenledi. Devrek Belediyesi Bandosu’nun çaldığı marşlar eşliğinde coşkulu bir kalabalıkla yürüyüş yapıldı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, Milletvekili Eylem Ertuğrul, eski milletvekilleri Harun Akın ve Şerafettin Turpcu, CHP İl Başkanı Devrim Dural, Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu ve belediye meclis üyesi adayları ile parti yöneticilerinin de katıldığı etkinlikte vatandaşlar Türk ve CHP bayraklarıyla coşkuya ortak oldu.
Erdem, evlerinin cam ve balkonlarından destek veren yurttaşlara el sallayarak karşılık verdi. Fener alayı, 100. Yıl Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde son buldu. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tahsin Erdem, pazar günü tüm Zonguldaklıları oy kullanmaya ve sandıklara sahip çıkmaya davet etti.


sitesinden daha fazla şey keşfedin
Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.
