Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Vakfı’nın (ZOTEV) 15.Olağan Genel Kurulu Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleşti.
Divan Başkanlığını, Erol Şeref , Tuna Aratoğlu ve Celal Akyol üstlendiler.
Divan Başkanı Erol Şeref, Gündem gereği maddeleri genel kurula sundu. Şeref Kongrede yaptığı kısa konuşmada, Vakfın kuruluşundan bugüne kadar geçen süre ile ilgili bilgi paylaştı ve Vakfın Eğitime olan katkılarına ve önemine değindi ve özellikle Vakfın daha güçlenmesi gerektiği bu nedenle okul mezunlarının Vakfa sahip çıkmalarını dile getirdi.
Divan Başkanı Erol Şeref kısa değerlendirmesi sonrası gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Divan’a gelen önergeler katılımcıların oy birliği ile kabul edildi.
Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda yapılan kongrede 30 kişiden oluşan mütevelli heyeti 3’te 1 oranında yenilendi ve yeni heyete 10 kişiden oluşan yemi isimler seçildi.
YENİ ZOTEV YÖNETİMİ;
Kongrede ayrıca ZOTEV Yeni yönetim şu şekilde belirlendi:
Fikret Zaman
Muhammet Yıldız
Şenol Kadem
Özcan Eşme
Volkan Mucuk
Bahaddi Arı
Serkant Bayrak
YENİLENEN MÜTEVELLİ HEYETİ;
Buna göre yenilenen Mütevelli heyeti şu isimlerden oluştu.
Fikret Zaman
Tuna Aratoğlu
İsmail Torlakçık
Gökhan Şen,
Şaban Kara
Muhammet Yıldız
Mustafa Atar,
Adnan Beşiroğlu,
Nurullah Özkan
Serkant Bayrak
MÜTEVELLİ HEYETİ YÖNETİMİ;
Mütevelli heyeti yönetim kuruluna şu isimler seçildi;
Erol Şeref
Celal Akyol
Zühtü Onart
ZOTEV Başkanı Fikret Zaman, yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘1995 yılından beri kurduğumuz bu vakıf yürümekte. Tabii ki geçmiş yıllarda Allah gani gani rahmet eylesin, TTK genel müdür muavini Sami İnan sayesinde gerçekten onun desteğiyle hem sanat okulu mezunu TTK’ya işçi alımında emekleri vardı, hem de TTK’da çalışan birçok insanın üye olmasını sağlayan bir insandı.Şu anda üye sayımız düştü. Elimizden geldiği kadar vakıf yönetimi olarak elimizde bulunan imkânlarla birlikte okulumuza destek olmaya çalışıyoruz. Okulun bize bildirdiği eksiklikleri giderme noktasında gücümüz yettiği kadar bir şeyler yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz.’
Kongrede, Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Muhammet Yıldız’da yaptığı konuşmada, Vakfın okula yaptığı katkıların büyük önem taşıdığını, Eğitim ve Öğretim de yapılan her katkının geleceğimizi oluşturan çocuklarımızın daha iyi eğitim ve geleceklerine katkı olduğunu dile getirdi ve okul mezunlarının Vakfa sahip çıkmalarını, üye olmalarını dile getirdi ve Vakıf’ın bugüne kadar görev yapmış tüm yönetim ve üyelerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
Kongrede gündemin dilek ve temenniler maddesinde kongre katılımcıları Vakfın geleceğine yönelik öneri ve düşüncelerini paylaştı.



sitesinden daha fazla şey keşfedin
Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.
