13 Mayıs Pazartesi günü başlayan U12 erkekler basketbol müsabakalarında, ilk gün maçları sonunda, Zonguldak Basket (A) ve Zonguldak Basket (B) takımları, rakipleri Çaycuma Toga spor kulübü ve Kdz.Ereğli Belediyespor karşısında ilk maçlarını kazandılar.

Zonguldak Basket Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada: “İlk gün maçları sonunda Zonguldak Basket(A) takımımız, Çaycuma Toga spor kulübü karşısında, çekişmeli geçen bir müsabaka sonunda sahadan 26-12 galip ayrıldı.

Zonguldak Basket (B) takımımız ise, Kdz.Ereğli Belediyespor karşısında sahadan 46-26 galip ayrıldı. Böylece, turnuvaya iki takımımızda galibiyetle başlamış oldu.

Bizim için büyük bir gurur ve mutluluk oldu. Lige iki takımımız ile galibiyet alarak başlamış olduk.

Altyapıya verdiğimiz önemin, çalışmalarımızın ve verdiğimiz emeklerin karşılığını, sahada sporcularımızdan görmek bizleri gururlandırdı. Aynı başarıyı ve mücadelemizi, önümüzdeki maçlarda da devam ettirmek istiyoruz.    


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.