Türk Metal Sendikası Çaycuma Bölge Temsilcisi Soner Uslubaş, Türk Metal’in öncülüğünde Vadi bölgesindeki eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdi:

“Vadi bölgesinde faaliyet gösteren Türk Metal Sendikası Çaycuma Bölge Temsilciliği, işçi sınıfının lokomotifi olarak bilinir. Sendikamızın imzaladığı sözleşmeler, sadece çalışanların maddi iyileştirmelerine odaklanmıyor; aynı zamanda dünyanın en büyük Sosyal Sendikası olduğumuzu kanıtlıyor. Bu çerçevede, şimdi de Vadi bölgesinde örgütlü olduğumuz Gersan Elektrik ve Elcab Kablo çalışanlarını Didim’deki Türk Metal Oteli’nde eğitime götürerek bir ilki gerçekleştiriyoruz.”

“Türk Metal Sendikası, üyelerinin sosyal haklarını geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, 16-20 Mayıs 2024 tarihleri arasında Anadolu Hotels Didim Club’ta düzenlenecek olan eğitime katılmak üzere 35 aileyi üyelerimizle birlikte yola çıkardık. Bu çağdaş ve sosyal sendikacılığın bir örneğidir.”

“Eğitim çalışmalarına katılmak üzere işçilerle birlikte hareket eden Bölge Temsilcimiz Soner Uslubaş başta olmak üzere Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Sayın Uysal Altundağ ve tüm Genel Merkez yöneticilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” (Susma/Çaycuma)