Devrek Belediyesi’nin Ekim ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantı, yapılan yoklama ve saygı duruşunun ardından Belediye Başkanı Özcan Ulupınar’ın başkanlığında başladı.

Gündem Maddeleri Görüşüldü

Toplantıda, gündemde yer alan maddeler ele alındı ve çeşitli konular üzerinde değerlendirmeler yapıldı. Görüşülen konular, oy birliğiyle türlü işler ve imar komisyonlarına havale edildi. Komisyonların konuları detaylıca inceleyerek bir sonraki toplantıya hazırlık yapmaları kararlaştırıldı.

Bir Sonraki Toplantı 7 Kasım’da

Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, oturumu kapatmadan önce bir sonraki meclis toplantısının 7 Kasım Perşembe günü saat 16.00’da yapılacağını duyurdu. Toplantının ardından katılımcılar, belediyenin öncelikli projeleri üzerine değerlendirmelerini sürdürdüler.

(Susma/Devrek)


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.