AKP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak ile Devrek arasında devam eden tünel ve yol çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını duyurdu. Başkan Çağlayan, projenin bölge ulaşımı açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Çağlayan açıklamasında, “Zonguldak-Devrek arasındaki tünel ve yol çalışmalarımız aralıksız sürüyor. 40 metre uzunluğundaki gidiş tünelimiz geçtiğimiz aylarda tamamlanarak trafiğe açıldı. Geliş tünelimizde ise hafriyat kaldırma ve fore kazık işlemleri tamamlandı. Yakında tünel üstü kapatılarak betonlama ve asfaltlama işlemleri yapılacak. Bu aşamaların tamamlanmasıyla yol tamamen hizmete girecek” dedi.
Yeni yolun sürücülere hem güvenli hem de konforlu bir ulaşım imkânı sunacağını vurgulayan Çağlayan, projenin hayata geçmesinde katkısı olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, milletvekilleri ve tüm emekçilere teşekkür etti.

sitesinden daha fazla şey keşfedin
Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.
