Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan  Zonguldak İl ve Merkez İlçe Başkanlığının yeni hizmet binasının tapusunu, Genel Merkez İdari ve Mali İşler Başkanı Ahmet Baha Öğütken’e teslim etmesi nedeniyle yaptığı basın açıklamasında;

“Adnan Yücel’e Ait, “Yeryüzü Aşkın Yüzü Oluncaya Dek” şirini paylaşması dikkat çekti.

Çağlayan açıklamasında şu bilgileri verdi, “AK Parti Zonguldak İl ve Merkez İlçe Başkanlığımızın yeni hizmet binasının tapusunu, Genel Merkez İdari ve Mali İşler Başkanımız Sayın Ahmet Baha Öğütken’e teslim ettik.

Bu önemli adımın partimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Kısa süre içerisinde hemşehrilerimize daha iyi hizmet sunabilmek için binamızda tadilat çalışmalarına başlayacağız. Tadilatın tamamlanmasının ardından tüm hemşehrilerimizi yeni hizmet binamızda misafir etmekten büyük mutluluk duyacağız.

Kuruluşumuzdan bugüne kadar partimize emek veren, gönül veren, hizmet eden tüm yol ve dava arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum. Ayrıca yeni hizmet binamızın iş ve işlemlerinde desteklerini esirgemeyen Zonguldak milletvekillerimize ve yönetim kurulu üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.

🌿Menekşeler açar, leylaklar güler…

Bugünlerden geriye;

bir yarına gidenler kalır,

bir de yarınlar için direnenler.

✨Şiirler yeniden doğacak,

duygular yeniden yağacak,

yürek ise doruklarda çarpacak.

Ey “her şey bitti” diyenler,

henüz bitmedi…

Ne kırlarda direnen çiçekler

ne kentlerde büyüyen öfkeler

veda etmedi!

Bitmedi, sürüyor o kavga…

Ve sürecek;

🌍Yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek!


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.