Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Zonguldak İl ve Merkez İlçe Başkanlığı binasında tadilat çalışmaları başlatıldı. Parti tarafından yapılan bilgilendirmede, sürecin geçmiş dönemlerde görev almış isimlerin katkıları ve hatıraları gözetilerek yürütüldüğü belirtildi.

Açıklamaya göre tadilat sürecinin başlangıcında, AKP’nin Zonguldak’taki kuruluş ve önceki dönemlerinde görev üstlenmiş isimlerin manevi katkıları vurgulandı. Kurucu İl Başkanı Polat Türkmen, önceki dönem İl Başkanı Hamdi Uçar, hayatını kaybeden İl Başkanı Zeki Tosun’un oğlu Can Tosun ile şehir dışında bulunması nedeniyle çalışmalara fiziken katılamayan ancak sürece destek verdiği ifade edilen önceki dönem İl Başkanı Celil Uzun’un katkılarıyla ilk adımın atıldığı bildirildi.
Paylaşımda, başlatılan çalışmanın yalnızca bir bina tadilatı olmadığına dikkat çekilerek, bunun aynı zamanda geçmişe vefa, örgütsel süreklilik ve geleceğe yönelik kararlılığın bir ifadesi olduğu kaydedildi.
Açıklamada ayrıca, kuruluşundan bugüne parti bünyesinde görev alan ve sorumluluk üstlenen tüm isimlerin bıraktığı mirasın aynı inanç ve bağlılıkla taşınacağı vurgulandı. Yenilenecek binada, Zonguldak halkına hizmet etmenin bir görev olmanın ötesinde “bir onur” olarak görülmeye devam edileceği ifade edildi.
Bilgilendirme notu, “Geçmişe saygıyla, geleceğe umutla” ifadesiyle sona erdi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin
Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.
