Atatürkçü Düşünce Derneği Çaycuma Şubesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında özel bir etkinlik düzenledi. Çocuklara çeşitli hediyeler verilirken, Atatürk temalı açık hava stüdyosunda hatıra fotoğrafı çekimi gerçekleştirildi. Etkinlikte müzikler eşliğinde dans gösterileri de sergilendi.

CHP Çaycuma İlçe Başkanı Fahri Diler’in de ziyaret ettiği etkinlikte, Çaycuma Belediyesi Zübeyde Hanım Çok Dilli Çocuk Yuvası Müdürü Özlem Dirimeşe ve çocuklar da kutlama programına katıldı. Ayrıca, her yıl Çaycuma Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan etkinliklerine katılan Tataristanlı çocuklarla da bir araya gelindi.

Çaycuma Kent Ormanı’nda gerçekleştirilen 23 Nisan Şenliği’ne Alman, Tatar ve Türk çocukların katılım sağladığı belirtildi. Bu özel günde, misafir çocuklara ve onları eşlik eden öğretmenlere küçük hediyeler takdim edildi. Özellikle Tataristan’dan gelen misafirlerin dans gösterileri izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Çaycuma Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Başar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aysun Yurtöz, Yönetim Kurulu Üyeleri Alparslan Çavuş, Aydın Vardar ve Özkan Genç de etkinlikte yer aldı. (Susma/Çaycuma)