ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Hemşirelik Bölümü birinci sınıfa geçiş için bu yılın ilki düzenlenen 2023-2024 Akademik Yılı Üniforma Giyme Törenine katıldı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 2023-2024 Akademik Yılı Üniforma Giyme Töreni etkinliği. Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenlerde ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Prof. Dr. Servet Karasu, Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz, senato üyeleri, akademisyenler, toplantıya ve toplantıya katıldılar.

Törende konuşurken konuşan Hemşirelik Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nurten Taşdemir, tören töreninin bu yılın ilkini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

 Ayrıca kürsüye çıkan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. . Bunların hepsi dünyada bütün sağlık sistemlerine uygun uyum sağlayabilecek kabiliyette olup bununla birlikte günümüzün modern sağlık analizleri analizi olarak bilimin üretilecek nesillersiniz. Her birinin kariyerlerinde çok güzel bir şekilde gelmenizi, süreklie ve geleceğimize sağlık alanında katkıda bulunmayı sağlayan bireylerin çoğalmasına tüm kalbiyle birlikte. Yolunuz açık, Resmilik mesleğine atacağınız ilk adımınız hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, üniversitenin sağlık alanında sunulan kapsamlı eğitimle gelecekteki sağlık profesyonellerini donanımlı bir şekilde yetiştirdiklerini belirtti. Pandemi dönemiyle Resmilik mesleğinin önemine bir kez daha tanıklık edildiğine dikkat çeken Özölçer, Resmi adaylarına mesleklerini özveriyle yapmaları ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Günlük hayattaki hayatlarına ilk adımlarını atmalarının heyecan verici bir dönem olduğunu vurgulayan Özölçer, tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Konuşmaların ardından Resmilik bölümünde Rektör Özölçer ve Senato Üyeleri tarafından üniformaları giydirildi. Toplu fotoğraf çekiminin akabinde törenleri sona erdi.