Zonguldak, Türkiye genelinde ve yerel düzeyde elde edilen başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, bu kritik dönemde yaşananlar ve önümüzdeki hedeflerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dural, son günlerde partinin içinde yaşanan kaos ve çekişmelere değinerek, “Bu düşüncelerin, bu hizmet aşkımızın önüne hiçbir şeyin geçmesine müsaade etmeyeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarım” dedi.

Başkan Dural’ın açıklamalarının öne çıkan bölümleri şöyle:

“Seçim sonuçları bizim için çok değerli. Başarılı bir sonuç aldık biliyorsunuz. Hem Türkiye’de birinci parti çıktık hem Zonguldak’ta birinci parti çıktık. Dolayısıyla bu bizim için çok değerli ve önemli. Ve bizim toplumumuz halkımız bize bir tüketici kredisi değil yatırım kredisi verdi. Biz de yerel yönetimler aracılığıyla bu yatırım kredisini en iyi şekilde değerlendirip 2028’e yürüyeceğimiz bir süreci oluşturuyoruz.”

Başkan Dural, ayrıca belediyelerin sunduğu taahhütlerin takip edilmesi ve yerine getirilmesi için örgütler olarak bir araya gelmeyi planladıklarını, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen belediye başkanları toplantısında önemli kararlar aldıklarını da vurguladı.

Son olarak, Dural, kamuoyuna hitaben, “Bu düşüncelerin, bu hizmet aşkımızın önüne hiçbir şeyin geçmesine müsaade etmeyeceğimizi” belirtti.

Belediye Başkanları İl Başkanlığımızda toplantıda bir araya geldiler.

Toplantıda  Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Filyos Belediye Başkanı Erol Acar, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı ve  Muslu Belediye Başkanı Fırat Kabada’yı, Bakacakkadı Belediye Başkanımız Oktay Albuz ve Saltukova Belediye Başkanımız Alim Genç’de yer aldılar.