Çaycuma ilçesinde ARİS İş Sağlığı ve İş Güvenliği firmasının açılışı, görkemli bir törenle gerçekleşti. Yeni Mahalle’deki adresinde Melis Kıran ve Yıldıray Çınar tarafından kurulan firma, açılış töreniyle resmen hizmet vermeye başladı.

Açılışa, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Filyos Belediye Başkanı Erol Acar, CHP İlçe Başkanı Fahri Diler, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hayri Kandemir, CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İl Genel Meclis Üyesi Hamdi Akyüz, Filyos Belediyesi meclis üyeleri ve birçok davetli katıldı.

ARİS iş güvenliği firmasının açılış kurdelesi, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Filyos Belediye Başkanı Erol Acar, Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir, ve kurucular Melis Kıran ile Yıldıray Çınar tarafından kesilerek hizmete açıldı. Açılış töreni sonrasında davetlilere çeşitli ikramlar sunuldu.

Firma kurucuları Melis Kıran ve Yıldıray Çınar, Susma Gazetesine yaptıkları açıklamada, “Yoğun ilgi ve desteklerinden dolayı tüm Çaycuma halkına, esnafına teşekkür ediyoruz. İş sağlığı ve güvenliği alanında önemli bir hizmet noktası olma hedefimizi, bugün aldığımız destekle daha da güçlendirdik. Batı Karadeniz bölgesinin önde gelen OSGB merkezi olma yolunda ilerlerken, aldığımız bu destek bize güç veriyor” şeklinde konuştular. (Susma/Çaycuma)