BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, üniversitez bünyesinde faaliyetlerine devam eden teknoloji takım kaptanları ile bir toplantı gerçekleştirdi.
16 Aralık Çarşamba günü çevrimiçi olarak yapılan toplantıda Rektör, takım kaptanlarından yapılan çalışmaları, elde edilen başarıları, devam eden projeleri ve üniversiteden beklentilerini dinledi. Rektör Prof. Dr. Çufalı, içinde bulunduğumuz pandemi şartlarına rağmen gece geç saatlere kadar özverili bir şekilde çalışmalarına ara vermeden devam eden, yerli ve milli teknolojilerde üniversitemizi temsil eden takımların Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi için gurur kaynağı olduklarının altını çizdi
Öğrencilerin yaptığı bütün projelerin sonuna kadar desteklediklerini belirten Rektör Çufalı, üniversitemiz nezdinde de bilim ve teknoloji adına yapılan çalışmalara bu desteklerin artarak devam edeceğini söyleyerek teknoloji takımlarına bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.
Teknoloji takımı kaptanları da yürüttükleri projelerde desteklerini esirgemeyen Rektör Prof. Dr. Çufalı’ya , üniversite yönetimine ve danışman hocalarına teşekkür etti.