Çaycuma ilçesi Filyos beldesi Kocaali mahallesinde “Şimdi Değişim Zamanı” sloganıyla muhtar adaylığını açıklayan Taner Seyrek, piyasada kaynak işleri, su tesisatı, arıza bakım onarım, nakliye gibi işlerle uğraşmaktadır. Aynı zamanda Cumayanı Camii Dernek Başkanlığı görevini yürüten Seyrek, mahalle halkının sevdiği bir isimdir. Evli ve iki çocuk babası olan Seyrek, babadan oğula, deden toruna devri bittiği gibi al maaşı koy cebe devride bitecek artık mahalle halkının yararına olan işlerde harcama olacak amacını belirtiyor.

Değişimin Öncüsü: Taner Seyrek

Koltuğu Sallayan Güçlü Liderlik: Daha önce babasının yaptığı muhtarlık görevini 2 dönemdir sürdüren Halit Yankın’ın bu rüzgarla koltuğu iyice sallanmaya başladı. Babadan oğula, deden toruna, son şimdi değişim zamanı diyen Taner Seyrek güçlü ekibiyle bunu başaracaklarını ifade ediyor.

Neden Taner Seyrek?

Mevcut Hizmetlerin Üzerine Çıkış: Mevcut hizmetleri beğenmediği için aday olduğunu belirten Seyrek, yan gelip yatmak için değil çalışmak için aday olduğunu vurguluyor. Maaşıyla birikim yapmak zevk işlerine harcamak için değil, mahalle için harcamaya aday olduğunu ifade ediyor.

Yardımsever ve İlerici Projeler: Taziye evinde yemek ikramı yapmayı, sosyal medya ağlarını kullanarak mahalledeki eksiklikleri ve aksaklıkları çözmeyi, öğrenci servisi için çaba göstermeyi ve Kocaali Mahalle Mezarlığı yolu için çit içine almayı vaat ediyor.

Güçlü ve Kararlı Liderlik: Varlığı yokluğu belli olmayan muhtar değil her zaman mahalle halkının yanında, mahallenin her sokağında her caddesinde eksik, aksaklıkların takipçisi olmak için aday olduğunu belirtiyor. Ayrıca, Kocaali Mahallesi, Hocallar Camii’nin imam sorunu ve lojman sorununu çözmek için gerekenleri yapacağını taahhüt ediyor.

Sonuç ve Destek Çağrısı

Taner Seyrek, mahallesinde bir şeyleri değiştirebilmek için adaylığını açarak, destek zamanının geldiğini ve şimdi değişim zamanı olduğunu vurguluyor. İşin ehline verme zamanının geldiğini belirterek, mahalle sakinlerinden destek istiyor. (Susma/Çaycuma)