Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, üniversitenin sağlık alanındaki gelişmelerini yerinde yerinde İbni Sina Kampüsü’nü ziyaret etti. Ziyarette; Aile Sağlık Merkezi, BEUN Hastanesi ve Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulundaki çalışmalar yerinde gözlemleyen Rektör Prof. Dr. Özölçer, düzenlenen projeler hakkında kurumsaldan detaylı bilgiler aldı.

Ziyarette; Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hande Aydemir, BEUN Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Burak Bahadır ile birlikte akademik ve idari personel yer aldı.

Rektör Özölçer: “Her Geçen Gün Daha Güçlü Bir Sağlık Altyapısı İnşa Ediyoruz”

İncelemelerin ardından bulunan Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, üniversite hastanesinin ve tüm sağlık birimlerinin hem akademik hem de hizmet sisteminde her geçen gün güçlendiğini vurgulayarak sözlerinde şu ifadelere yer verdi:

“Üniversitemizin sağlık alanındaki yatırımları yalnızca mevcut hizmetle devam etmekle birlikte, aynı zamanda ileriye yönelik hedeflediğimiz güçlü vizyonumuz da ortaya çıkıyor. Hastanemiz; hasta odaklı yaklaşımımız, akademik yetkinliğimiz ve teknolojik olarak yalnızca Zonguldak’ın değil, Türkiye’nin bir dört gelen hastalarımızın gittiği bir sağlık merkezi konumundadır.

Açılışa yakın zamanda yapılacak olan Aile Sağlık Merkezinde tamamlanan çalışmalar yerinde inceleyen Rektör Prof. Rektör Özölçer açıklamasında ayrıca üniversite ve hastane yatırımlarına verilen desteklerden dolayı Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve ilgili tüm kurumlara teşekkürlerini iletti. Özelçer; “Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, sağlık alanında güçlü adımlarla hem standart üretime hem de bölgesel kalkınmaya katkı sağlamaya devam ediyor.” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.