Zonguldak’ta farklı siyasi partilerin il örgütleri, Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni (KGD) ziyaret ederek yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaretlerde, yerel basının kent yaşamındaki rolü ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesindeki önemi öne çıktı.

Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, İl Kadın Kolları Başkanı Zekiye Sarı ve beraberindeki parti yöneticileri, KGD Başkanı İlknur Yılmaz İpekçi ile bir araya geldi. Ziyarette İpekçi’ye hayırlı olsun dilekleri iletilirken, yerel basının önemi üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Bir diğer ziyaret ise Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan tarafından yapıldı. Turhan, KGD Başkanı İlknur Yılmaz İpekçi ve dernek yönetimiyle bir araya gelerek iyi dileklerini iletti. Görüşmede, basının toplumun gözü, kulağı ve sesi olduğu vurgulanırken, yerel basın kuruluşlarının kentteki gelişmelerin sağlıklı bir şekilde aktarılmasındaki rolüne dikkat çekildi.

KGD Başkanı İlknur Yılmaz İpekçi, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek basın mensuplarının zorlu koşullar altında görev yaptığını ve kamuoyunu doğru bilgilendirme sorumluluğuyla hareket ettiklerini ifade etti. İpekçi, nazik ziyaretleri dolayısıyla her iki parti heyetine teşekkür etti.

Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin paylaşıldığı ziyaretler, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.