Susma/Çaycuma
Çaycuma’da görev yapan basın mensupları, ilçenin spor ve güvenlik bürokrasisine yönelik anlamlı bir ziyaret turu gerçekleştirdi. Yerel basın temsilcileri, göreve yeni atanan İlçe Spor Müdürü Önder Keskin’e “hayırlı olsun” dileklerini iletirken, Türk Polis Teşkilatı’nın 181. kuruluş yılı münasebetiyle de İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman’ı makamında ziyaret etti.

Spor Altyapısında Yeni Hedefler
İlçe Spor Müdürü Önder Keskin ile yapılan görüşmede, Çaycuma’nın spor vizyonu masaya yatırıldı. İlçedeki spor tesisleşmesinde önemli bir mesafe kat edildiğini belirten Keskin, mevcut alanların modernizasyonunun yanı sıra sportif faaliyetleri çeşitlendirecek yeni spor alanları ve tenis kortları müjdesini verdi. Keskin, hedeflerinin Çaycuma’yı her branşta aktif bir spor kenti haline getirmek olduğunu ifade etti.
Huzur ve Güven Vurgusu
Günün ikinci durağında İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman ile bir araya gelen basın mensupları, emniyet teşkilatının bayramını kutladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uğur Duman, Çaycuma’nın huzuru için 24 saat esasına göre görev başında olduklarını hatırlattı. Duman, halkın güvenliği ve ilçedeki huzur ortamının sürekliliği için teşkilatın özveriyle çalışmaya devam edeceğini vurguladı.
Ziyarete Katılan İsimler
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaretlere;
- Barış Dinç (Demokrat Çaycuma Yazı İşleri Müdürü),
- Yeliz Alagöz (Pusula Gazetesi),
- Talip Oruç (Susma Gazetesi Çaycuma Temsilcisi),
- Ercan Karakuş (Cuma Medya Haber Müdürü),
- Özlem Kelezoğlu (İHA Çaycuma Temsilcisi) katıldı.

sitesinden daha fazla şey keşfedin
Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.
