Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Yönetim Kurulu Üyesi ve Halkınsesi Gazetesi çalışanı Selçuk Koçaklı’nın babası Şevket Koçaklı (66), yaşam mücadelesini kaybederek son yolculuğuna uğurlandı.

Kansere Yenik Düştü

Uzun süredir Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’nde kanser tedavisi gören 66 yaşındaki Şevket Koçaklı, bu sabah karşı verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Şevket Koçaklı’nın vefatı, ailesini ve tüm sevenlerini yasa boğdu.

Asri Mezarlık’ta Toprağa Verildi

Merhum Şevket Koçaklı için bugün Asri Mezarlık Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Helallik alınmasının ardından dualar eşliğinde Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Kent Protokolü ve Gazeteciler Yalnız Bırakmadı

Koçaklı ailesini bu acı gününde dostları, meslektaşları ve Zonguldak protokolü yalnız bırakmadı. Cenaze törenine;

  • Osman Hacıbektaşoğlu (Zonguldak Valisi)
  • Gündüz Torlak (MHP Merkez İlçe Başkanı)
  • Çağatay İpekçi (MHP Eski İl Başkanı)
  • Gökmen Karali (Ülkü Ocakları Başkanı)
  • Harun Demir (Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı)
  • İlknur Yılmaz İpekçi (Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı)
  • Bahaddin Arı (Alevi Kültür Dernekleri Zonguldak Şube Başkanı)
  • Derya Akbıyık (Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı)
  • Çok sayıda gazeteci, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve Koçaklı ailesinin yakınları katıldı.

Meslektaşımız Selçuk Koçaklı başta olmak üzere kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.