Saadet Partisi Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanlığı, Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Zonguldak PTT Başmüdürlüğü ile Birlik Haber-Sen Zonguldak Şubesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Pınar Keleş Zor ve beraberindeki parti heyeti, kurumlar arası istişareleri güçlendirmek ve kamu çalışanlarının yanında olmak amacıyla bir dizi temas gerçekleştirdi. Program kapsamında hem idari yönetimle hem de sendika temsilcileriyle bir araya gelindi.
PTT Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı
Ziyaretlerin ilk durağı Zonguldak PTT Başmüdürlüğü oldu. PTT Zonguldak Başmüdürü Fahri Çeliker ve Başmüdür Yardımcısı Elif Tan ile makamlarında görüşen heyet, Türkiye’nin en köklü haberleşme kurumlarından biri olan PTT’nin kuruluş yıl dönümünü tebrik etti.
Kurum personelinin yürüttüğü özverili çalışmalar için kolaylıklar dileyen Saadet Partisi heyeti, görüşme anısına Başmüdür Yardımcısı Elif Tan’a hediye takdiminde bulundu.
Sendikal Faaliyetler ve Kamu Emekçilerinin Talepleri Masaya Yatırıldı
Heyet, programın devamında Birlik Haber-Sen Şube Başkanı Selda Hanım’ı ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede; sendikal faaliyetler, posta ve haberleşme alanında görev yapan kamu çalışanlarının talepleri ve çalışma hayatındaki güncel gelişmeler değerlendirilerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
“Emekçilerimiz İçin Sahada Olmaya Devam Edeceğiz”
Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Pınar Keleş Zor, kamu çalışanlarının fedakârlıklarına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“Ülkemizin en köklü ve güzide kurumlarından biri olan PTT’nin kuruluş yıl dönümünü yürekten kutluyoruz. Gece gündüz demeden fedakârca görev yapan tüm PTT çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.
Bu vesileyle bizleri son derece misafirperver bir şekilde ağırlayan Zonguldak PTT Başmüdürümüz Sayın Fahri Çeliker’e, Başmüdür Yardımcımız Sayın Elif Tan Hanımefendi’ye ve ardından samimi bir sohbet gerçekleştirdiğimiz Birlik Haber-Sen Şube Başkanımız Sayın Selda Hanım’a teşekkür ederiz. Saadet Partisi Kadın Kolları olarak Zonguldak’ımız için, emekçi kardeşlerimiz ve toplumumuzun tüm kesimleri için sahada olmaya ve kurumlarımızı desteklemeye devam edeceğiz.”
Temaslar, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ve karşılıklı iyi niyet temennileriyle tamamlandı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin
Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.
