Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, il genelinde etkili olan ve hayatı durma noktasına getiren kuvvetli sağanak yağışların ardından gece saatlerinde sahaya inerek çalışmaları yerinde denetledi.

Sağanağın yol açtığı hasarı ve su baskınlarının etkili olduğu bölgeleri yerinde inceleyen Vali Hacıbektaşoğlu, yürütülen müdahale çalışmaları hakkında ekiplerden detaylı bilgi aldı. Alınan önlemleri sahada değerlendiren Hacıbektaşoğlu, vatandaşların mağduriyetinin en kısa sürede giderilmesi için ilgili tüm kurumların tam koordinasyon içerisinde çalışması talimatını verdi.

Gece boyunca süren incelemelerde, olası taşkın risklerine ve su birikintilerine karşı müdahalelerin gecikmeksizin, aralıksız sürdürülmesi gerektiğinin altı çizildi. Valilikten alınan bilgiye göre, ekiplerin sahadaki teyakkuz hali devam ediyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.